Industri

Kustfrakt


VILL DU JOBBA HOS OSS PÅ KUSTFRAKT? LÄS MER HÄR!
 

 

Kustfrakt 

VTG:s affärsområde Industri arbetar under varumärket Kustfrakt och paketeras med våra logistiklösningar, fjärrtransporter, specialtransporter samt industrilösningar.

 

Logistiklösningar

VTG tillhandahåller unika logistiklösningar av både enklare och mer komplicerad art. Våra ca 25 fjärrekipage som till största del är flisbilsekipage transporterar allt från flis till nyproduktion av hus över hela Sverige. Vi har även ett antal styckegodsekipage till vårt förfogande. VTG:s styrkor inom logistiklösningar är att vi löser kundens behov oavsett storlek på uppdraget, dels genom egna leverantörer och/eller med hjälp av externa leverantörer av transportlösningar.

Fjärrtransporter

Våra ca 15 fjärrekipage som till största del är flisbilsekipage transporterar allt från flis till nyproduktion av hus. Vi har även ett antal styckegodsekipage till vårt förfogande. VTG:s styrkor inom logistiklösningar är att vi löser kundens behov oavsett storlek på uppdraget, dels genom egna leverantörer och/eller med hjälp av externa leverantörer av transportlösningar.

Specialtransporter

VTG tillhandahåller specialtransporter i form av trailertransporter, följebil, avfallstransporter samt betongtransporter. Genom vår transportledning ombesörjer vi tillståndsansökningar för tunga, långa och höga transporter mm. Kundens specifika önskemål löser vi både med egna leverantörer samt genom vårt kontaktnät av externa leverantörer.

Industrilösningar

VTG tillhandahåller industrilösningar i form av maskin och transporttjänster åt både större och mindre industriföretag. VTG utför allt i från drift o underhåll, mindre entreprenadprojekt, tunga transporter mm där vi samlar hela VTG:s kunnande och maskin – och transporttjänster för att kunna lösa komplexa uppdrag. Industrilösningar är ett koncept där VTG hjälper kunden att fokusera på sin egen kärnverksamhet.

Kontakt: fjarr@kustfrakt.se

Växelnummer: 0612-71 60 75

 

Kontakt

Håkan Åkesson - Håkan Åkesson

Håkan Åkesson

Säljare

hakan.akesson@kustfrakt.se

Direkt: 060-13 88 83
Mobil: 070-349 61 12

Jenny Strindlund - Jenny Strindlund

Jenny Strindlund

Produktionsplanerare

jenny.strindlund@kustfrakt.se; fjarr@kustfrakt.se;

Direkt: 0612-71 60 73
Mobil: 076-844 41 61

Viktor Jonsson

Produktionsplanerare

viktor.jonsson@kustfrakt.se; fjarr@kustfrakt.se

Direkt: 0612-71 60 71
Mobil: 070-656 02 39